Divendres 25 d'octubre de 2024
|
04:27 H
La psicòloga, Montse Palau.
La psicòloga, Montse Palau. (Foto: )
Speaker's Corner

Descobreix els teus hàbits inconscients amb constel·lacions Playmobil i els 7 hàbits de Covey

Escaldes-Engordany.- Patrons, traumes, transformació o subconscient. Aquests són alguns dels conceptes que ressonaran en el marc del taller 'Posem llum a programes inconscients i hàbits boicot. Amb constel·lacions Playmobil i els 7 hàbits conscients', que tindrà lloc el pròxim diumenge 27 d'11 a 13 hores a càrrec de la psicòloga Montse Palau en el marc del cicle de conferències Speakers'Corner, que organitza que organitza regularment l'hotel Roc Blanc d'Escaldes-Engordany.

De fet, tal com ha avançat Palau, durant el taller posarà en pràctica un programa ha desenvolupat recentment amb professionals de Lleida -la seva ciutat natal- i que està enfocat a la teràpia tant a nivell individual com grupal. "Vaig desenvolupar un programa que treballa a nivell de l'inconscient tots els patrons, traumes o vivències pròpies que acaben condicionant la manera com pensem o actuem. Uns hàbits que, potser sense adonar-nos-en, tenim profundament arrelats en el nostre inconscient" assenyalava, Palau, que fa pocs mesos es va traslladar al Principat. "De fet, el taller se centrarà en aprendre a identificar i desbloquejar aquests patrons que guien la nostra conducta més bàsica" afegia, la psicòloga.

Amb relació a aquesta qüestió, Palau també parlarà dels '7 hàbits conscients' basats en la teoria del llibre 'Els 7 hàbits de les persones altament efectives' de l'educador, home de negocis i orador nord americà Stephen Covey. Un volum de referència per a qui vulgui introduir canvis profunds en la seva vida tot seguint un mètode clar i eficient per identificar punts febles i trobar la clau per assolir una efectivitat total. "Sigues proactiu, actua amb sinergia, cuida la teva energia, tingues en compte els altres, pensa en solucions 'win-win', i busca primer entendre i després ser entès. Aquests són alguns dels hàbits que proposa Covey" explicava, Palau qui també avançava que el taller utilitzarà la tècnica de les constel·lacions familiars amb figures Playmobil. "Aquestes figures simplement permeten representar diferents elements dins d’una dinàmica terapèutica. Ajuden a expressar emocions o sentiments de manera indirecta" detallava, Palau.

En aquest sentit, Palau explicava que, en comparació amb altres tècniques més convencionals, els resultats amb constel·lacions són més immediats. "Està documentat científicament i sabem que la teràpia psicoanalítica pot durar un o dos anys, mentre que les constel·lacions poden oferir informació immediata. Això no vol dir que amb una sola constel·lació solucionis tots els teus problemes, però sovint obtenim dades que d’altra manera no apareixerien, com secrets familiars o patrons ocults" apuntava, Palau, tot afegint que aquesta activitat està dirigida a qualsevol persona, grup, empresa o organització que vulgui fer un treball a nivell personal o professional i desbloquejar projectes que no acaben de funcionar.

 

Notícies relacionades