Divendres 18 d'octubre de 2024
|
07:16 H
El programador de contactes intel·ligents i fundador de Catapulta, David Racero; el director general de DevOps, Francesc Armengol; i el líder de l'organització Andorra DAO, Ari Sirkia.
El programador de contactes intel·ligents i fundador de Catapulta, David Racero; el director general de DevOps, Francesc Armengol; i el líder de l'organització Andorra DAO, Ari Sirkia. (Foto: A. S.)
Speaker's Corner

Entendre la utilització del blockchain per poder extreure el màxim benefici amb el multichain

En la societat digital actual, poder comptar amb un blockchain que t'ofereix oportunitats úniques al mercat és bàsic per poder començar un projecte de mercat d'economia digital. Per treure-li molt més profit, s'estan introduint les multichain, una estratègia d'utilització d'usos múltiples de xarxes de blockchain per aprofitar les seves capacitats úniques per a diversos propòsits. De fet, aquest és el tema que s'abordarà en la xerrada 'Ecosistemes interconnectats: Desbloquejant el potencial de la infraestructura multichain' del pròxim dijous 3 d'octubre en el marc del cicle de conferències Speakers'Corner, organitzat per l'hotel Roc Blanc.

Andorra la Vella.- En la societat digital actual, poder comptar amb un blockchain que t'ofereix oportunitats úniques al mercat és bàsic per poder començar un projecte de mercat d'economia digital. Per treure-li molt més profit, s'estan introduint les multichain, una estratègia d'utilització d'usos múltiples de xarxes de blockchain per aprofitar les seves capacitats úniques per a diversos propòsits. De fet, aquest és el tema que s'abordarà en la xerrada 'Ecosistemes interconnectats: Desbloquejant el potencial de la infraestructura multichain' del pròxim dijous 3 d'octubre en el marc del cicle de conferències Speakers'Corner, organitzat per l'hotel Roc Blanc.

El programador de contactes intel·ligents i fundador de Catapulta, David Racero, presentarà la seva plataforma de multichain, així com els beneficis i oportunitats de les aplicacions blockchain multichain. "Existeixen solucions que són utilitzades pels experts per poder escalar de manera eficaç i segura en aquests usos en les xarxes EVM, s'emmagatzemen més de 160.000 milions de dòlars en stablecoins (el 97% del mercat de stablecoins)" ha declarat Racero. Abans, però, el director general de DevOps, Francesc Armengol, farà un recorregut sobre l'evolució de la infraestructura blockchain, per donar a conèixer "les bases del funcionament dels nodes, l'escalabilitat i altres conceptes que són fonamentals abans de poder submergir-se en les accions del multichain" ha al·legat.

La plataforma 'Catapulta' permet desplegar i gestionar aplicacions multichain de manera nativa i senzilla. En aquest sentit, és crucial poder comprendre "el funcionament pràctic i aplicat del qual s'està discutint". Per aquest motiu, Racero, Armengol i el líder de l'organització Andorra DAO, Ari Sirkia, oferiran un taller pràctic per conèixer més en profunditat la utilització dels multichain, així com per evitar els desafiaments de l'ecosistema. "Estem parlant d'elements que poden transformar sectors clau del sistema econòmic com les stablecoins, la connexió entre agents d'intel·ligència artificial i blockchain, les aplicacions de consum, DeFi, els mercats de predicció i la tokenització d'actius reals (RWA)" ha conclòs Sirika.

Notícies relacionades