Divendres 18 d'octubre de 2024
|
10:50 H
L'antic president de Tag Systems, Joaquim Miró.
L'antic president de Tag Systems, Joaquim Miró. (Foto: Arxiu ANA)
Empresa

Transició de lideratge a Tag Systems: Joaquim Miró passa el testimoni a Assumpció Majoral

Després de més de dues dècades, el president de l'empresa Tag Systems ha anunciat aquest dimecres, Joaquim Miró, ha anunciat aquest dimecres a través d'un comunicat la retirada imminent del seu càrrec.

Andorra la Vella.- Després de més de dues dècades, el president de l'empresa Tag Systems, Joaquim Miró, ha anunciat aquest dimecres a través d'un comunicat la retirada imminent del seu càrrec. En la carta, dirigida als col·laboradors i socis de l'empresa, Miró ha destacat els "inicis difícils" que van marcar el camí, així com l'ajuda de tots els agents involucrats per aconseguir finalment posicionar la societat com "un actor líder en el mercat europeu dels mitjans de pagament".

El relleu de la direcció serà assumida per Assumpció Majoral amb la posició de directora general executiva. Majoral compta amb una àmplia experiència en el grup Tag Systems i assumeix el càrrec després de tres dècades d'experiència professional, havent ocupat diferents càrrecs com la de directora general i directora financera.

Així, amb la incorporació de Tag Systems al grup Austriacard Holdings AG, Miró desitja que l'empresa continuï amb el seu trajecte de creixement i expansió en els pròxims anys.

Notícies relacionades