Miquel Armengol és el nou president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS) en substitució de Marc Pantebre. Armengol, que ocuparà el càrrec durant tres anys, era el vicepresident de l'entitat. L'inici del seu mandat coincideix amb la negociació de l'acord d'associació amb la Unió Europea (UE), que ha qualificat de "gran repte", i amb la nova llei de la CCIS. El nou president ha recordat que va participar en l'elaboració de l'anterior text legislatiu des del càrrec de conseller general.
El nou president ha insistit, en la seva primera comparexença davant els mitjans de comunicació, amb la necessitat de desenclavar el país i s'ha referit a la necessitat de disposar d'un aeroport "dins del país perquè el d'Andorra-la Seu és molt limitat". En el mateix tema de les comunicacions, no considera fonamental l'heliport.
La Cambra celebra els seus 25 anys d'existència i el nou president té damunt la taula diversos projectes. Pel que fa a la modificació legislativa, l'entitat podrà presentar al Govern propostes de llei, introduirà canvis importants en el finançament, en la representativitat al ple i en la remuneració del president. D'aquesta manera, l'entitat rebrà cada any un import fix del Govern de 600.000 euros, revisable anyalment en funció de l'Índex de Preus al Consum (IPC) més un 10% de l'import recaptat sobre la taxa del registre de titulars d'activitats econòmiques. En relació al ple, es donarà més representativitat al teixit social. Es redueix de trenta a vint membres i en els sectors representats hi podrà haver quatre membres en comptes dels dos actuals. El càrrec del president passarà a ser retribuït i podrà delegar les seves funcions de representació en actes concrets en els vicepresidents o en el director.
Un altre dels objectius de la CCIS per a aquest any és la posada en marxa d'un mecanisme de resolució ràpida de conflictes, tota vegada que la dinàmica empresarial no es pot permetre suportar la durada de molts litigis davant els òrgans judicials. Conscients d'aquesta necessitat, el Col·legi d'Advocats i la Cambra estan impulsant la creació de la Cort d'Arbitratge del Principat d'Andorra (CAPA), que hauria de ser una realitat abans que acabi el 2018.
A més, Armengol ha apostat per la diversificació econòmica, per la formació dels empleats recordant que cada any passen pels cursos de la Cambra al voltant de 1.000 persones i ha fet esment a la bona relació que hi ha amb les cambres més properes com les de Barcelona, Girona o Perpinyà i amb les més llunyanes. En aquest sentit, ha anunciat la possibilitat que Andorra aculli un congrés internacional de cambres iberoamericanes.
D'altra banda, ha subratllat la voluntat de la CCIS en donar solució als problemes com van fer en el seu moment amb l'intrusisme i amb l'agilització dels tràmis duaners. "La facilitat d'estar en un país petit és que la relació és molt bona i fluïda", ha afegit Armengol, que presenta una línia continuista però realista. "Per solucionar els problemes has de tocar de peus a terra", ha comentat. Miquel Armengol estarà acompanyat a la junta pels vicepresidents Ramon Ginesta, Daniel Armengol, Jordi Daban i Esther Puigcercós, pels tresorers Josep Maria Mas i Joan Arderiu, i pels vocals Carles Flinch i Mercè Arderiu.