Dijous 21 de novembre de 2024
|
09:55 H
L’Skål Club d’Andorra ha celebrat un nou dinar-col·loqui amb els seus associats per debatre sobre el món del turisme. En aquesta ocasió el convidat ha estat el CEO de Grandvalira-Ensisa, David Hidalgo.
L’Skål Club d’Andorra ha celebrat un nou dinar-col·loqui amb els seus associats per debatre sobre el món del turisme. En aquesta ocasió el convidat ha estat el CEO de Grandvalira-Ensisa, David Hidalgo. (Foto: Skal Club)
Turisme

Hidalgo i els socis de l’Skål Club analitzen les sinergies que es poden establir amb les estacions d'esquí

L’Skål Club d’Andorra ha celebrat un nou dinar-col·loqui amb els seus associats per debatre sobre el món del turisme. En aquesta ocasió el convidat ha estat el CEO de Grandvalira-Ensisa, David Hidalgo.

Andorra la Vella.- L’Skål Club d’Andorra ha celebrat un nou dinar-col·loqui amb els seus associats per debatre sobre el món del turisme. En aquesta ocasió el convidat ha estat el CEO de Grandvalira-Ensisa, David Hidalgo.

Durant la trobada, s’ha parlat sobre la temporada d’esquí que està a punt de començar, els projectes de Grandvalira Resorts, l’estratègia comercial i de comunicació, així com de l’oferta i les sinergies que es poden establir entre els associats de l’Skål i l’estació d’esquí.

Entre els assistents (tots socis de l’Skål Club d’Andorra) hi havia directius de sectors com l’hoteleria, el transport de viatgers, consultories, agències de viatges i Andorra Turisme.

L’acte forma part de les accions que organitza l’Skål Andorra a favor del turisme i amb l’objectiu de cohesionar el sector.

Notícies relacionades