Andorra la Vella.- L’oferta d’alimentació de qualitat continua creixent a Pyrénées amb la incorporació de noves propostes gastronòmiques. La companyia líder del sector a Andorra ha fitxat el reconegut pastisser i mestre xocolater Lluc Crusellas, guanyador de l’última edició del ‘World Chocolate Masters’, que obrirà al supermercat de la segona planta dels grans magatzems un innovador espai temàtic dedicat a la xocolata i a la pastisseria.
El nou punt de venda a Pyrénées reflectirà l'essència de l'univers creatiu de Crusellas. S’hi podrà adquirir tota la gamma de productes ‘Eukarya Xocolata’, la marca pròpia d’aquest mestre xocolater, i una selecció de pastisseria creativa, reconeguda pel seu equilibri entre tradició i innovació. “L’objectiu és oferir una experiència única per a aquells que busquen productes artesans d’alta qualitat en consonància amb l’acurada selecció en alimentació que ofereix Pyrénées”, ha explicat el mestre xocolater.
“L’obertura d’aquest nou espai al supermercat s’alinea amb la nostra filosofia de comptar amb els millors productors i marques en tota la nostra oferta” ha destacat president de la companyia, Patrick Pérez. Pérez ha subratllat que “la secció d’alimentació dels grans magatzems sempre s’ha caracteritzat per oferir als nostres clients el millor de cada especialitat, i en dolços i xocolata un valor com en Lluc Crusellas no hi podia faltar”.
Guardonat el 2022 amb el ‘World Chocolate Masters’ a París, Lluc Crusellas és l’ànima de la marca ‘Eukarya’, una línia de xocolata artesanal d’autor, i de ‘El Carme’, la pastisseria on, juntament amb un encomiable equip de professionals, ofereix una àmplia varietat de pastissos creatius. Amb l'obertura de la nova botiga a Andorra, Crusellas porta la seva passió pel món dolç a noves destinacions, oferint una experiència exclusiva als seus clients.