Divendres 18 d'octubre de 2024
|
12:21 H
Una imatge d'arxiu d'una edició anterior d'El Teler Daurat.
Una imatge d'arxiu d'una edició anterior d'El Teler Daurat. (Foto: Arxiu ANA)
Speaker's Corner

L'exemple de la pianista i docent Teresina Serra per a emprenedors

No és una emprenedora com les que ens venen al cap quan pensem en aquesta paraula, però encarna uns valors que poden ser un bon exemple per als emprenedors. Per aquest motiu la protagonista de la propera sessió de la proposta del Teler Daurat serà la pianista i docent Teresina Serra.

Andorra la Vella.- No és una emprenedora com les que ens venen al cap quan pensem en aquesta paraula, però encarna uns valors que poden ser un bon exemple per als emprenedors. Per aquest motiu la protagonista de la propera sessió de la proposta del Teler Daurat serà la pianista i docent Teresina Serra. El Teler Daurat és una iniciativa d'Aumentium que vol ser un espai de reflexió i de connexió entre emprenedors i que l'any passat va celebrar la primera edició. Aquest mes de setembre ha reprès l'activitat a l'hotel Roc Blanc en el marc de l'Speakers' Corner. "Volem aportar diferents perfils, persones que inspirin", explica la CEO i cofundadora d'Aumentium, Jessica Rivera, que afegeix que quan van conèixer Serra els va semblar una persona ideal per ser la protagonista del Teler que se celebra aquest 16 d'octubre a les 19.30 hores.

"Quan vam conèixer la Teresina ens va agradar molt una part que considerem molt important per emprendre, que és que la passió et guiï, que tinguis clar el que vols fer". És a dir, creuen que és l'exemple d'una persona que moguda per la seva passió ha aconseguit fer allò que s'ha proposat. I per aquest motiu, valoren que la seva experiència pot mostrar que amb passió es pot emprendre qualsevol projecte a la vida. Cal, segons remarca Rivera, tres ingredients que reuneix Serra: tenir les intencions clares, confiança i passió. A més, defensa que és "un bon exemple d'autolideratge", una qualitat que ha mostrat tant en el seu vessant de docència com en l'artística. "Dins el món de l'emprenedoria són molt importants aspectes que ella pot aportar, com el treball, el sacrifici, la passió i l'autolideratge" resumeix Rivera, que incideix que alguns d'aquests aspectes són "vitals" perquè certs projectes emprenedors tirin endavant.

Després de la bona acollida de la primera edició d'El Teler Daurat (explica que les persones que hi van assistir els han manifestat que és una "iniciativa molt interessant" com a espai de reflexió i per fer "xarxa") la CEO d'Aumentium manifesta que en aquesta segona "sorprendran amb perfils que no són purament emprenedors, però que són molt interessants" i que aniran desfilant pel cicle un cop al mes fins al juny.

Notícies relacionades