Dissabte 21 de setembre de 2024
|
05:18 H
La presidenta d’Andorra Endavant, Carine Montaner, acompanyada per la vicepresidenta del grup parlamentari, Noemí Amador, i el president de l'EFA,  Daniel Armengol; la vicepresidenta, Susanna Roca, i el secretari Daniel  Aristot.
La presidenta d’Andorra Endavant, Carine Montaner, acompanyada per la vicepresidenta del grup parlamentari, Noemí Amador, i el president de l'EFA, Daniel Armengol; la vicepresidenta, Susanna Roca, i el secretari Daniel Aristot. (Foto: EFA)
Empresa

L’EFA inicia una ronda de contactes amb els grups parlamentaris i el Govern

Com en anteriors ocasions, l'Empresa Familiar Andorrana (EFA) ha iniciat aquest dimarts una nova ronda de trobades amb els presidents dels diferents grups parlamentaris del Consell General, que finalitzarà amb una trobada amb el màxim responsable de l’executiu andorrà, el cap de Govern, Xavier Espot.

Andorra la Vella.- Com en anteriors ocasions, l'Empresa Familiar Andorrana (EFA) ha iniciat aquest dimarts una nova ronda de trobades amb els presidents dels diferents grups parlamentaris del Consell General, que finalitzarà amb una trobada amb el màxim responsable de l’executiu, el cap de Govern, Xavier Espot.

La primera de les trobades ha estat amb la presidenta d’Andorra Endavant, Carine Montaner, que ha estat acompanyada de la també consellera general, Noemí Amador, vicepresidenta del grup. Per part de l'EFA, han pres part de la reunió el president, Daniel Armengol, la vicepresidenta, Susanna Roca, i el secretari Daniel Aristot.

Les trobades s’emmarquen en l’activitat pròpia de l’entitat, que per mitjà d’aquestes reunions recull el parer dels diferents actors polítics en dossiers d’interès econòmic i social, analitzant l’escenari polític i identificant afers prioritaris per assegurar la competitivitat de les empreses i la diversificació de l’economia del teixit empresarial andorrà.

Notícies relacionades