Dilluns 25 de novembre de 2024
|
07:39 H
El president de la Unió Hotelera, Jordi París  i el de l'Skål Club d’Andorra, Emili Yepes.
El president de la Unió Hotelera, Jordi París  i el de l'Skål Club d’Andorra, Emili Yepes. (Foto: Skål Club d’Andorra)
Turisme

La Unió Hotelera i l'Skål Club faran una taula rodona per tractar els temes d'interès del sector

Andorra la Vella.- El president el director de la Unió Hotelera, Jordi París i Jordi Pujol, han rebut al president de l’Skål Club d’Andorra, Emili Yepes Ríos i al seu vicepresident, Joaquim Barceló. La trobada forma part de la ronda de visites institucionals que la nova junta presidencial de l’associació està duent a terme per presentar-se i establir possibles col·laboracions en pro del turisme i per a tots els professionals que s’hi dediquen.

El debat sobre les quotes de temporers, l’habitatge, el turisme de qualitat davant del turisme de masses, són temes que s’han parlat durant la trobada i ha estat l’embrió per decidir organitzar una taula rodona per parlar d’aquests temes entre els professionals del sector. El fet que l'Skål Club d’Andorra tingui, entre els seus associats, diferents perfils professionals dins del sector turístic (no només hi ha hotelers, sinó que també acull restauradors, comerciants, consultors, transport de viatgers), reforça l’interès per organitzar aquest debat i poder, així, conèixer de primera mà l’opinió i les idees que poden aportar cadascun.

La taula rodona encara no té data de celebració, però ja es treballa en els preparatius i s’anunciarà en breu.

Notícies relacionades