Andorra la Vella.- Amb l'objectiu d'arribar a tot el públic, neix el programa de cuina ' Amb 2 fogons', amb el suport de Pyrénées. Un total de deu capítols d'entre 10 i 15 minuts de durada i conduït pel reconegut cuiner Carles Flinch ocuparà la graella, a partir del 30 de setembre, d' Andorra Televisió. L'emissió serà abans de l'Informatiu migdia i durant tota la setmana s'emetrà el mateix programa. La primera setmana de desembre s'emetrà el darrer capítol d'aquesta primera temporada.
Flinch utilitzarà productes de proximitat per la confecció dels plats i sempre els anirà a buscar als diferents espais de Pyrénées. Segons el mateix cuiner, "seran productes frescos i de proximitat per fer una cuina ràpida i fàcil". El cuiner, amb facilitat de paraula a l'hora de comunicar, explica que el seu estil de presentar el programa serà "com soc jo, una mica 'showman'".
Tot i que la part important de l'espai serà el plat a cuinar, a Flich l'acompanyarà Pablo Pérez, sommelier de Pyrénées, que recomanarà el millor vi per poder degustar amb el plat confeccionat per Flich. Tots els ingredients i els queviures exposats en el programa són de Pyrénées Alimentació.