La petita empresa familiar El Pastador elabora melmelades artesanals a Sispony. La seva fundadora és Sònia Cano i les elaboracions són un producte autèntic amb gust de fruita i no de sucre, l'essència de la història de les muntanyes d'Andorra. El Pastador utilitza fruita d'agricultura ecològica i integrada. El sucre també és ecològic, sense colorants, conservants ni potenciadors de gust. L’agricultura ecològica és fruita i verdura que no ha estat tractada per pesticides ni cap producte químic; en canvi, la integrada, es pot arribar a tractar si és que hi ha alguna plaga o l’arbre ha estat malalt.
A l’estiu elaboren melmelada de maduixa, préssec, albercoc, figa, cirera, gerds, pebrot i fruits vermells. A la tardor en fan de figa, pera, poma, ceba i carabassa. I a l’hivern n'hi ha de les últimes varietats de pera, poma, taronja i llimona. El Pastador cultiva algunes fruites com els gerds, la mora, els nabius, alguna varietat de fruit vermell, la ceba, la tomata verda i la carabassa. I la resta de fruites les compren a pagesos de proximitat. A l’obrador i la botiga a Sispony s’hi organitzen visites, tallers i degustacions. A l’estiu, posen en marxa la terrassa per tastar les melmelades o per fer l'aperitiu o berenar.
Les melmelades d'El Pastador es venen a la secció d'alimentació de Pyrénées en pots de 28 a 280 grams.