"/> "/>
Divendres 17 de maig de 2024
|
10:59 H
El conseller delegat de Creand Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, i el president de la Trobada Empresarial al Pirineu, Josep Serveto, durant la presentació de la 35a Trobada Empresarial al Pirineu.
El conseller delegat de Creand Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, i el president de la Trobada Empresarial al Pirineu, Josep Serveto, durant la presentació de la 35a Trobada Empresarial al Pirineu. (Foto: E. M.)
El conseller delegat de Creand Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, i el president de la Trobada Empresarial al Pirineu, Josep Serveto, durant la presentació de la 35a Trobada Empresarial al Pirineu.
El conseller delegat de Creand Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, i el president de la Trobada Empresarial al Pirineu, Josep Serveto, durant la presentació de la 35a Trobada Empresarial al Pirineu. (Foto: E. M.)
El conseller delegat de Creand Crèdit Andorrà, Xavier Cornella.
El conseller delegat de Creand Crèdit Andorrà, Xavier Cornella. (Foto: E. M.)
El conseller delegat de Creand Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, i el president de la Trobada Empresarial al Pirineu, Josep Serveto, instants abans de l'inici de la presentació.
El conseller delegat de Creand Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, i el president de la Trobada Empresarial al Pirineu, Josep Serveto, instants abans de l'inici de la presentació. (Foto: E. M.)
Un moment de la presentació de la 35a Trobada Empresarial al Pirineu.
Un moment de la presentació de la 35a Trobada Empresarial al Pirineu. (Foto: E. M.)
RSC

La 35a Trobada Empresarial al Pirineu preveu una assistència de més de 700 persones

"Aquestes jornades s'han anat consolidant en aquestes més de tres dècades com a una reunió de referència per l'empresariat d'Andorra i Catalunya, principalment"

Andorra la Vella.- "Aquestes jornades s'han anat consolidant en aquestes més de tres dècades com a una reunió de referència per l'empresariat d'Andorra i Catalunya, principalment". Així ha iniciat l'acte de presentació de la 35a Trobada Empresarial al Pirineu, el conseller delegat de Creand Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, on ha recalcat el rècord d'assistència assolit l'any passat, on més de 700 persones van acudir, i que esperen superar enguany. A més, a causa d'aquesta consolidació, s'ha presentat una imatge molt més renovada i moderna, "a l'alçada" de l'esdeveniment, segons ha declarat el president de la Trobada Empresarial al Pirineu, Josep Serveto.

Les jornades es duran a terme el pròxim 13 i 14 de juny, a la Seu d'Urgell amb una gran varietat de ponents i conferenciants que inclouran temes en relació amb les empreses com la intel·ligència artificial o el lideratge. Sota el lema 'Liderant amb propòsit', centrarà el debat en la forma de generar un impacte positiu en la societat a través del teixit empresarial. La cita, que cada vegada pren més rellevància amb el pas de les edicions i que arriba a més gent, compta amb una taxa de fidelització dels assistents del 95%. Així doncs, Serveto ha revelat que en aquesta 35a trobada, s'ha hagut de derivar a unes 40 persones al Principat, per poder donar cabuda a tothom, ja que "hi ha un problema d'espai". "Esperem superar un cop més el nombre d'assistents" ha afirmat, assenyalat que uns 125 participants són andorrans.

Els grans reclams d'enguany són l'exprimer ministre italià, Enrico Letta; l'expert en ciberseguretat Chema Alonso; el professor d'Economia Xavier Sala i Martín; i el 'coach' motivacional Luis Galindo. Tots ells, compartiran experiències, coneixements i estratègies de lideratge empresarial. A banda, estan programades un conjunt de taules rodones amb temàtiques com l'IBEX 35 o les 'start-ups'. "A l'espera dels resultats de les eleccions al parlament de Catalunya, que se celebraran el pròxim 12 de maig, el cap de Govern, Xavier Espot, conclourà la cita conjuntament amb el president escollit, qui també la inaugurarà.

"Pensem que les empreses no només han de tenir un objectiu econòmic, sinó també han de ser sostenibles ambientalment, tenir models de governança clars i la capacitat de retornar a la societat part del que generen" ha declarat Serveto. Per la seva part, Cornella ha suportat les seves paraules, incidint en la relació amb l'evolució social. "Les empreses han de ser capaces de donar una resposta al canvi" ha al·legat. En aquest sentit, centenars d'empresaris i directius troben aquest punt de reunió anual com una oportunitat perfecta per portar els seus negocis a un altre nivell. Cal remarcar que un dels cinc espònsors principals de les jornades és Creand Crèdit Andorrà.

Una programació d'ensomni

El programa de la Trobada començarà el dijous 13 de juny a la tarda amb els parlaments institucionals i, tot seguit, tindrà lloc una conferència sobre geopolítica impartida per Letta. Després, es durà a terme la taula 'Lideratge amb propòsit en clau lleidatana', amb la participació de la presidenta d'Alier, Elisabet Alier; el gerent de Motocard, Ramon Colillas; la gerent de Construccions Cervós, Núria Cervós, i el gerent de Semillas Fitó, Eduard Fitó. El primer dia acabarà amb una conferència motivacional de Galindo, on compartirà els seus punts de vista en clau econòmica, que l'han convertit en referent a Espanya i Llatinoamèrica.

L'endemà, s'arrencarà amb la 'Taula IBEX', on hi seran presents el conseller delegat de Merlin, Ismael Clemente, i el president d'Enagas, Antonio Llardén. A la taula 'Estratègies empresarials amb propòsit' participaran el CEO de Kave Home, Francesc Julià; la directora de Màrqueting del City Football Group, Núria Tarré; i el conseller de Saica, Javier Pérez de Mezquia. També s'ha organitzat una taula de 'start-ups', en la qual compartiran les seves experiències la CEO i cofundadora de The Smart Lollipop, Diana Ballart; la CEO i cofundadora de Pack2Earth, Françoise de Valera; el CEO i cofundador de Talkual, Marc Ibós, i el cofundador de Imascono, Pedro Lozano. A la recta final de la trobada, Alonso oferirà una conferència, i just després serà el torn de Sala i Martín, amb una ponència sobre perspectives econòmiques.

Les inscripcions s'obren el pròxim 6 de maig i es poden realitzar a través del web www.trobadaalpirineu.com, on també es pot consultar el programa complet.

Notícies relacionades