Divendres 17 de maig de 2024
|
10:29 H
La façana de l'oficina central de Creand Crèdit Andorrà.
La façana de l'oficina central de Creand Crèdit Andorrà. (Foto: Creand Crèdit Andorrà)
Sector financer

Creand presenta una eina per facilitar la integració de dades financeres a les solucions de gestió empresarial

Creand Crèdit Andorrà ofereix a les empreses el servei Creand API (Interfície de Programació d'Aplicacions) que permet als clients integrar les seves dades financeres a les solucions de gestió empresarial.

Andorra la Vella.- Creand Crèdit Andorrà ofereix a les empreses el servei Creand API (Interfície de Programació d'Aplicacions) que permet als clients integrar les seves dades financeres a les solucions de gestió empresarial.

Amb aquesta iniciativa, l'entitat busca transformar la manera en què les empreses gestionen les seves finances, proporcionant una solució eficaç i convenient per a les seves necessitats bancàries, simplificant les tasques administratives i optimitzant l'eficiència operativa.

Aquest servei d'API, capdavanter a la plaça andorrana, és completament gratuït i les empreses només l'han de sol·licitar al seu gestor. A través del servei API, Creand dona resposta a les necessitats de les empreses, a les necessitats de reporting i a l'explotació de les dades dels clients tipus EAM i dels clients que aquests gestionen. El servei permet a les empreses tenir una connexió directa des dels seus propis programaris als moviments bancaris, al portfoli o a la recuperació de documents financers. En successius desenvolupaments, Creand llençarà noves APIs amb altres funcionalitats per continuar donant facilitats a la gestió relacional entre les empreses i el banc.

"Amb aquest nou canal de connexió amb els nostres clients de banca corporativa, atenem les necessitats de tenir una major flexibilitat tecnològica en les seves gestions. Fins ara, les empreses havien de fer operacions o bé a la banca online, o bé amb el seu gestor, i amb les APIs pretenem que aquestes gestions quedin integrades en el seu propi entorn de treball per donar una major agilitat i eficiència", ha comentat Sandra Sancho, responsable de Banca Online i Nous Canals de Creand Crèdit Andorrà.

A través del servei Creand API la integració de les dades financeres a les solucions de gestió de les empreses es realitza de forma senzilla, segura i ràpida.

Després d'uns mesos amb una prova pilot, les empreses clients de Creand estan incorporant a les seves eines de gestió aquestes APIs i han manifestat que l'automatització de certes tasques ha agilitzat notòriament la gestió empresarial. Segons Sancho, aquest sistema "contribueix a la digitalització de les empreses del país, a la millora de l'eficiència i l'optimització de processos a través de la integració d'informació financera als sistemes de l'empresa".

Notícies relacionades