Dijous 21 de novembre de 2024
|
09:49 H
La terapeuta holística i biodescodificadora Valeria Berisso oferirà la xerrada ‘Herències emocionals. L’impacte del llinatge femení’.
La terapeuta holística i biodescodificadora Valeria Berisso oferirà la xerrada ‘Herències emocionals. L’impacte del llinatge femení’. (Foto: V. B.)
Speaker's Corner

Conèixer la nostra herència emocional per decidir “com volem viure la nostra vida”

Berisso defensa que de la mateixa manera que tenim certs hàbits d’higiene, com dutxar-nos, cal que les persones prenguin el temps, “busquin el moment”, per fer aquest treball intern per ser conscients de tota l’herència que arrosseguem i com podem fer que la nostra vida canviï.

“La ment és com un disc dur i com penso, sento” i cal saber, en primer lloc, “quin programa em guia” per saber quina vida volem tenir. Això és el que afirma la terapeuta holística i biodescodificadora Valeria Berisso i una de les idees que intentarà transmetre en la xerrada que sota el títol 'Herències emocionals. L’impacte del llinatge femení', que tindrà lloc aquest divendres 8 de novembre a les 18 hores en el marc del cicle Speakers’Corner de l'hotel Roc Blanc. Berisso emfasitza que “heretem emocions, memòries que marquen el nostre camí” i cal que siguem conscients d’això per fer els canvis necessaris per saber “com volem viure la nostra vida”.

L’única manera de canviar, però, és fer un treball intern. En aquest sentit, Berisso defensa que de la mateixa manera que tenim certs hàbits d’higiene, com dutxar-nos, cal que les persones prenguin el temps, “busquin el moment”, per fer aquest treball intern per ser conscients de tota l’herència que arrosseguem i com podem fer que la nostra vida canviï. Ella advoca per anar més enllà de xerrades o llibres i convida a fer teràpia, de ta manera que entenguem “perquè penso com penso” i es pugui triar la vida que volem. El que lamenta és que “la gent estigui malament i no tingui temps de curar-se”.

I en aquest procés de sanació, la terapeuta holística incideix en el pes del llinatge femení. Així, remarca que “la dona és l’encarregada de sanar les famílies i la humanitat” i afegeix que malgrat aquesta responsabilitat, aquesta càrrega, pugui espantar, precisament per la “desconnexió” que existeix amb nosaltres mateixos, cal que s’assumeixi. En aquest sentit, subratlla que ja des que estem al ventre de la mare “sentim” tot el que ella sent i fins i tot aquesta herència ve de l’àvia materna. “Si no has mirat d’on vens no estàs connectada amb tu mateixa”, apunta i remarca que “a l’úter estan les memòries del llinatge femení”, que “passa d’úter a úter”. I per incidir en la importància de tot això que defensa manifesta que la xerrada es pot completar amb un taller que oferirà el 16 de novembre, una experiència perquè cada persona pugui “mirar cap endins seu”.

Notícies relacionades