Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:44 H
El cocteler d'Unnic, Jesús Abia.
El cocteler d'Unnic, Jesús Abia. (Foto: Unnic)
El cocteler d'Unnic, Jesús Abia.
El cocteler d'Unnic, Jesús Abia. (Foto: Unnic)
El cocteler d'Unnic, Jesús Abia.
El cocteler d'Unnic, Jesús Abia. (Foto: Unnic)
El cocteler d'Unnic, Jesús Abia.
El cocteler d'Unnic, Jesús Abia. (Foto: Unnic)
Empresa

El món de la cocteleria es troba en un moment d'alta popularitat i cada vegada més persones s'interessen per les tècniques d'elaboració d'aquesta beguda, ja sigui per gaudir-la en locals especialitzats o bé per incloure quelcom diferent en un àpat a casa. Sota aquesta premissa, el cocteler d'Unnic, Jesús Abia, ofereix una masterclass de cocteleria a les instal·lacions del centre d'oci que tindrà lloc el 23 d'octubre (19 hores) amb l'objectiu de presentar i ensenyar als assistents l'elaboració de tres dels còctels més clàssics: el Dry Martini, la Margarita i el Moscow Mule.  

Andorra la Vella.- El món de la cocteleria es troba en un moment d'alta popularitat i cada vegada més persones s'interessen per les tècniques d'elaboració d'aquesta beguda, ja sigui per gaudir-la en locals especialitzats o bé per incloure quelcom diferent en un àpat a casa. Sota aquesta premissa, el cocteler d'Unnic, Jesús Abia, ofereix una masterclass de cocteleria a les instal·lacions del centre d'oci que tindrà lloc el 23 d'octubre (19 hores) amb l'objectiu de presentar i ensenyar als assistents l'elaboració de tres dels còctels més clàssics: el Dry Martini, la Margarita i el Moscow Mule.

La sessió s'iniciarà amb una classe d'història sobre la cocteleria que servirà per fer un repàs des dels seus inicis el 1800 -quan els comerciants venien aquestes begudes com a productes afrodisíacs però rebaixats amb altres líquids per atenuar-ne el sabor- i narrant l'evolució del sector durant el darrer segle fins a arribar a ser un producte cada vegada més popularitzat, tot i que més consumit entre les persones d'un estil de vida més elitista.

Segons explica Abia, la masterclass se centra, en primer lloc, en la història del Dry Martini, "que és el símbol de la cocteleria internacional", mostrant la seva correcta elaboració i fent partícip el públic a l'hora de crear aquest còctel. Més tard es mostraran tots els secrets per a la correcta elaboració de la Margarita, un clàssic de la cocteleria que també comptarà amb la participació dels assistents. Finalment, es mostraran els passos per a crear un reconegut 'Long Drink' com és el Moscow Mule.

En total, la participació està oberta a una desena de persones i totes elles rebran un certificat per part del cocteler. Entre cadascuna de les elaboracions, a més, s'oferirà una tapa.

Aquesta és una primera acció que posa en marxa Unnic per tal de promocionar el món de la cocteleria. Tot i això, de cara al futur la previsió és canviar els espais per acollir més públic i, fins i tot, organitzar un taller perquè els assistents també puguin elaborar els seus propis còctels i continuar-los fent a casa. Al final de la sessió del 23 d'octubre, Jesús Abia també entregarà un certificat d'assistència.