Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
14:23 H
Jordi Escayola, responsable d'Analítica Avançada i Data Science de Sanofi CHC Digital.
Jordi Escayola, responsable d'Analítica Avançada i Data Science de Sanofi CHC Digital. (Foto: Andorra Telecom)
Èric Risco, enginyer en IA al departament d'Oficina Digital d'Andorra Telecom.
Èric Risco, enginyer en IA al departament d'Oficina Digital d'Andorra Telecom. (Foto: Andorra Telecom)
Empresa

La intel·ligència artificial en els negocis centrarà la Jornada Empresa d'Andorra Telecom

La Jornada Empresa d'Andorra Telecom d'aquest any està enfocada a empreses i professionals amb interès en les aplicacions de la intel·ligència artificial (IA) al món empresarial.  

Andorra la Vella.- La Jornada Empresa d'Andorra Telecom d'aquest any està enfocada a empreses i professionals amb interès en les aplicacions de la intel·ligència artificial (IA) al món empresarial. Amb l'objectiu d'explorar com les noves tecnologies poden transformar la gestió i el desenvolupament de les empreses, l'esdeveniment, que tindrà lloc a l’Art Hotel Andorra de 9.30 a 12.30 hores, comptarà amb la participació de destacats experts del sector, i inclourà dues conferències clau.

La primera d'elles a càrrec de Jordi Escayola, responsable d'Analítica Avançada i Data Science de Sanofi CHC Digital, oferirà la ponència 'Analítica avançada i intel·ligència artificial: casos d'ús en diferents indústries', on compartirà exemples pràctics sobre com la IA està transformant diversos sectors empresarials.

La segona anirà a càrrec d'Èric Risco, enginyer en IA al departament d'Oficina Digital d'Andorra Telecom, i presentarà la xerrada 'Més enllà del hype: Casos pràctics d'intel·ligència artificial amb impacte', centrant-se en solucions tangibles que ja estan aportant resultats en les empreses.

A més de les ponències, la jornada oferirà espais de debat i intercanvi d'idees, i conclourà amb una sessió de preguntes oberta al públic. L'entrada és gratuïta, però l'aforament és limitat; per tant, cal reservar plaça amb antelació al web andorratelecom.com.

Així, el director general d'Andorra Telecom, Jordi Nadal, explica que "la Jornada Empresa d'Andorra Telecom és una oportunitat única per conèixer de primera mà com la intel·ligència artificial pot esdevenir un factor clau en la transformació digital del teu negoci".

Notícies relacionades