Escaldes-Engordany.- Veure les coses de manera diferent, avançar i inspirar els altres, és el que defineix els Game Changers. Com IQOS, que ha canviat les regles del seu sector passant de cremar tabac a escalfar-lo, al llarg de la història, nombroses persones han marcat nous camins inspirant els altres. Perquè cada canvi, cada revolució, beu dels uns i inspira els altres. Sempre hi ha un origen, una font que alhora influencia el següent canvi.
En el marc de l'Andorra Taste, l'innovador dispositiu per a tabac escalfat ha tornat a marcar la diferència en uns dels seus territoris de marca com és la gastronomia, de la mà d'un autèntic Game Changer, el xef Jordi Grau, un mestre que ha reinventat el que és tradicional amb un enfocament fresc i disruptiu.
En aquesta ocasió IQOS li ha llençat el repte de reinterpretar la cuina tradicional d'Andorra, i aquest cap de setmana ha presentat una experiència que reflecteix precisament això: la reinterpretació del tradicional des d'un punt de vista diferent, creant camins nous i sense marcar-se límits, a través de dos 'showcookings' que han tingut lloc dissabte i diumenge.
En aquestes sessions programades, Jordi Grau ha presentat una proposta innovadora i amb propòsit, trencant amb les regles del joc i sumant-se al canvi, amb tres plats sorprenents: pastrami de poltre maridat amb hidromel de fruit de saüc; angules de muntanya maridades amb hidromel de cirera; i trinxat del Pirineu amb hidromel de pi.