Dijous 19 de setembre de 2024
|
03:45 H
Caiguda en el preu de la benzina a l'agost.
Caiguda en el preu de la benzina a l'agost. (Foto: Arxiu ANA)
Indicadors

Nova caiguda generalitzada en el preu dels carburants

El preu mitjà de tots els carburants ha disminuït a l'agost en comparació amb el mes de juliol. Segons publica aquest dilluns el departament d'Estadística, el gasoil de calefacció ha disminuït un 2,5%, la gasolina sense plom de 95 octans un 2,4% i la gasolina sense plom de 98 octans un 2,3%. De la mateixa manera, el gasoil de locomoció i el gasoil de locomoció millorat han disminuït un 2,9% i un 2,8%, respectivament.

Andorra la Vella.- El preu mitjà de tots els carburants ha disminuït a l'agost en comparació amb el mes de juliol. Segons publica aquest dilluns el departament d'Estadística, el gasoil de calefacció ha disminuït un 2,5%, la gasolina sense plom de 95 octans un 2,4% i la gasolina sense plom de 98 octans un 2,3%. De la mateixa manera, el gasoil de locomoció i el gasoil de locomoció millorat han disminuït un 2,9% i un 2,8%, respectivament.

Si es compara amb el mes d’agost del 2023, ha disminuït el preu de tots els tipus de carburants: el gasoil de calefacció ha disminuït un 2,9%, el gasoil de locomoció un 6,8% i el gasoil de locomoció millorat un 6,6%. Així mateix, els preus de la gasolina sense plom de 95 octans i la gasolina sense plom de 98 octans han caigut un 7,4% i un 7,1%, respectivament.

Quant a la comparativa dels preus mitjans dels primers vuit mesos de l’any respecte del mateix període de l’any anterior, el gasoil de locomoció i el gasoil de locomoció millorat han baixat un 0,4% i un 0,5%, respectivament. La gasolina sense plom de 95 octans i la gasolina sense plom de 98 octans disminueixen un 0,7% en ambdós casos. En canvi, el gasoil de calefacció ha augmentat un 0,8%.

Pel que fa a la comparació dels preus mitjans dels darrers dotze mesos amb el mateix període anterior, el gasoil de locomoció i el gasoil de locomoció millorat han disminuït un 4,3% en ambdós casos. La gasolina sense plom de 95 octans disminueix un 1,7% i la gasolina sense plom de 98 octans un 1,6%. El gasoil de calefacció ha caigut un 6,5%.

Notícies relacionades