Dilluns 16 de setembre de 2024
|
21:20 H
Caldea tanca l'agost amb un creixement en la facturació.
Caldea tanca l'agost amb un creixement en la facturació. (Foto: Caldea)
Empresa

Caldea tanca l’agost amb uns ingressos de prop de 3 milions d'euros

Caldea, el centre d’oci termal d’Andorra, ha acabat l’agost amb uns ingressos de prop de 3 milions d’euros, el que representa un creixement del 4% de la facturació respecte al mateix mes de l’any passat, i amb una ocupació que ha assolit nivells lleugerament superiors a la de l’agost del 2023.

Andorra la Vella.- Caldea, el centre d’oci termal d’Andorra, ha acabat l’agost amb uns ingressos de prop de 3 milions d’euros, el que representa un creixement del 4% de la facturació respecte al mateix mes de l’any passat, i amb una ocupació que ha assolit nivells lleugerament superiors a la de l’agost del 2023. Aquest balanç positiu en relació amb els ingressos s’explica per l’augment del tiquet mitjà de les entrades, la millor venda de tractaments i el bon rendiment del club esportiu de socis residents al país. 

Aquest estiu, el centre ha aconseguit estimular la demanda gràcies a l’estrena a finals del mes de juliol de la Gran Llacuna central completament reformada i també al fet d’haver enriquit l’experiència amb un nou espectacle d’acrobàcies i de danses urbanes a l’spa de majors dimensions de Caldea, i a la introducció a l’spa d’adults d’un nou taller de mindfulness a l’aigua i de les sessions de còctel amenitzades amb un DJ a la terrassa.

D’altra banda, i segons s’extreu dels informes de coneixement de client de la companyia, els clients han valorat l’experiència Caldea aquest estiu en un 8,6 sobre 10, una nota que millora la de l’estiu passat i que indica una bona valoració global de l’experiència.

Notícies relacionades