Dilluns 16 de setembre de 2024
|
21:09 H
La seu de la CASS.
La seu de la CASS. (Foto: Arxiu ANA)
Sector públic

El fons de reserva de jubilació guanya 21,61 milions al mes de juliol

El fons de reserva de jubilació tenia, a 31 de juliol, un total de 1.759,27 milions d'euros sota gestió. Es tracta d'una xifra que representa 21,61 milions més que a tancament del mes de juny.

Andorra la Vella.- El fons de reserva de jubilació tenia, a 31 de juliol, un total de 1.759,27 milions d'euros sota gestió. Es tracta d'una xifra que representa 21,61 milions més que a tancament del mes de juny.

La rendibilitat de la cartera del FRJ ha estat de l'1,46% al juliol i acumula un 4,43% positiu en els set primers mesos de l'any. La rendibilitat dels índexs de referència del FRJ en renda variable durant el mes han estat del 0,64% i de l'1,97% els de renda fixa. La rendibilitat acumulada a llarg termini del fons supera la inflació andorrana, com estableix l'objectiu marcat per la llei.

Els gestors del fons valoren que ha estat un mes de juliol "molt positiu" per a la renda fixa gràcies al fet que la inflació s'ha continuat moderant i han continuat incrementant les expectatives de retallades de tipus d'interès. Pel que fa a la renda variable va tancar el mes amb una rendibilitat lleugerament positiva, després d'una caiguda de les companyies tecnològiques per dubtes sobre si compliran les expectatives de beneficis i una pujada de valors que s'havien quedat enrere, com ara companyies de petita capitalització.

Notícies relacionades