Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
14:37 H
Mango obre una botiga Mango Teen a Andorra.
Mango obre una botiga Mango Teen a Andorra. (Foto: Mango)
Consum

Andorra, en el mapa del pla d'expansió de la línia juvenil de Mango

Mango, un dels principals grups d'Europa de la indústria de la moda, impulsa el creixement de la línia juvenil amb la inauguració de la seva primera botiga Mango Teen a Andorra.

Mango, un dels principals grups d'Europa de la indústria de la moda, impulsa el creixement de la línia juvenil amb la inauguració de la seva primera botiga Mango Teen a Andorra. Concretament, al centre comercial Illa Carlemany d'Escaldes-Engordany. L'obertura forma part del pla d'expansió de la línia juvenil que, tres anys després del seu llançament, preveu un creixement exponencial tancant l'exercici amb més de 25 punts de venda -prop del doble que 2023- i presència a 95 mercats a través del canal multilínia i el online.

La nova botiga incorpora el concepte de 'retail 'd'inspiració mediterrània 'New Med', que encarna l'esperit i la frescor de la marca. Aquest disseny, que compta amb la sostenibilitat i la integració arquitectònica com a elements clau, concep la botiga Mango com una llar mediterrània amb diferents estances en què predominen els tons càlids i els colors neutres, combinats amb materials tradicionals, artesanals, sostenibles i naturals, com la ceràmica, la toba, la fusta, el marbre, l'espart i la pell.

“L'obertura de la primera botiga de Mango Teen a Andorra mostra el nostre compromís per continuar inspirant i portant la nostra passió per la moda al públic juvenil, a més de ser un pas significatiu per continuar avançant en el creixement de la línia”, explica Berta Moral, directora de Mango Kids i Teen.

El creixement de Mango Teen s'emmarca en el pla estratègic 4E 2024-2026 de la companyia, que neix amb el propòsit d'impulsar la proposta de valor diferencial de Mango, l'aposta per la innovació i la sostenibilitat i l'impuls de les vendes mitjançant una gran expansió del seu parc de botigues i el creixement de totes les línies i canal.

Notícies relacionades