Divendres 18 d'octubre de 2024
|
08:43 H
La zona Júlia Bonet.
La zona Júlia Bonet. (Foto: Dona Secret)
Empresa

Renovació de Júlia Centre

Júlia Centre es renova, amb l'objectiu de convertir-se en l'establiment de bellesa experiencial de referència a Andorra. Perfumeria Júlia aposta per renovar les instal·lacions del centre, amb nous espais (perfum d'autor, 'make up', Júlia Bonet, Man...) i la incorporació d'encara més marques exclusives.

Andorra la Vella.- Júlia Centre es renova, amb l'objectiu de convertir-se en l'establiment de bellesa experiencial de referència a Andorra. Perfumeria Júlia aposta per renovar les instal·lacions del centre, amb nous espais (perfum d'autor, 'make up', Júlia Bonet, Man...) i la incorporació d'encara més marques exclusives.

Aquesta oferta se suma a la ja implementada en els últims anys per Júlia i els seus 'partners' (el lounge bar Sauleda, el Saló Toro, l'espai de gimnàstica facial Work Your Face i la farmàcia).

Es tracta de 2.000 m² dedicats al món de la bellesa, tant de producte com de serveis i experiències.

Esdeveniment de reinauguració

Júlia va celebrar la renovació del centre amb una jornada de portes obertes, on els visitants van poder gaudir de serveis de bellesa i altres sorpreses, en un entorn amenitzar per una sessió de música amb DJ en directe.