Diumenge 08 de setembre de 2024
|
02:24 H
La 'big table' del restaurant d'Unnic.
La 'big table' del restaurant d'Unnic. (Foto: Unnic)
Empresa

La fusta d'Iroko, el secret de la taula més espectacular d'Unnic

La 'big table' elaborada amb fusta d'Iroko és la taula més espectacular amb què disposa el restaurant d'Unnic. Es tracta d'una taula de deu metres de llargada per 1,20 metres d'amplada amb capacitat per a una trentena de persones.

Andorra la Vella.- La 'big table' elaborada amb fusta d'Iroko és la taula més espectacular amb què disposa el restaurant d'Unnic. Es tracta d'una taula de deu metres de llargada per 1,20 metres d'amplada amb capacitat per a una trentena de persones.

La fusta d'Iroko prové de l'arbre milicia excelsa, d'origen centreafricà. Un arbre que pot fer entre 30 i 40 metres d'alçada i amb un diàmetre de tronc d'1,5 metres.

La fusta és densa, dura, estable i molt resistent. A més, té una gran similitud amb la teca, encara que és més lleugera i menys greixosa que aquesta. La seva gran resistència fa que sigui ideal en equipaments exteriors.

Els comensals de la 'big table' d'Unnic, per tant, gaudeixen de vistes a la finestra oberta de la cuina i al celler del recinte, on es conserven a dotze graus més de 300 referències de vi dels cinc continents.

Notícies relacionades