Diumenge 08 de setembre de 2024
|
03:30 H
Durant la presentació del Fòrum solidari.
Durant la presentació del Fòrum solidari. (Foto: Andbus)
RSC

Nou projectes preseleccionats pel Fòrum Andbus Solidari

Una dotzena de projectes de 10 entitats diferents s'han presentat en la primera edició del Fòrum Andbus Solidari organitzat per Andbus, amb la col·laboració d’Univers Bomosa i Andtropia.

Andorra la Vella.- Una dotzena de projectes de deu entitats diferents s'han presentat en la primera edició del Fòrum Andbus Solidari organitzat per Andbus, amb la col·laboració d’Univers Bomosa i Andtropia. El 30 de juny va acabar el termini de presentació i nou de les iniciatives presentades han estat preseleccionades. Aquestes seran presentades durant el Fòrum, que tindrà lloc durant la segona quinzena de setembre. Durant la jornada es coneixerà l’ONG que es beneficiarà de la donació d’Andbus Solidari i s’animarà que altres empreses col·laborin amb la resta de projectes presentats perquè vol ser un espai de networking entre empreses i ONG. De fet, els projectes podran ser escollits per part de les empreses assistents i tirar endavant una futura col·laboració.

L’esdeveniment té com a principals objectius donar a conèixer els projectes que les ONG andorranes duen a terme, convidar i implicar a altres empreses a fer accions solidàries, promoure les col·laboracions entre sector privat i el tercer sector i escollir el nou projecte que formarà part d’Andbus Solidari.

Els 9 projectes preseleccionats han estat presentats per les següents ONG: Aigua de Coco, l’Associació Andorrana per a la Malaltia d'Alzheimer (AAMA), AUTEA, Cooperand amb Llatinoamèrica, Fundació IBO-Àfrica, Mans Unides Andorra, Projecte Vida, Special Olympics Andorra i Unicef Andorra. Totes elles disposaran de 5 minuts per a presentar el seu projecte a les empreses participants i, per a preparar-ho, comptaran amb la mentoria oferta a través de diferents programes de voluntariat corporatiu.

Notícies relacionades