Diumenge 08 de setembre de 2024
|
03:40 H
Una de les botigues de Perfumeria Júlia.
Una de les botigues de Perfumeria Júlia. (Foto: Arxiu ANA)
Empresa

Descomptes i promocions per celebrar el 85è aniversari de Perfumeria Júlia

Perfumeria Júlia fa 85 anys i ho celebra amb un aniversari de primera a les seves botigues. La companyia andorrana posa un cop més al client en el centre i proposa una celebració experiencial, acompanyada d’una promoció a l’altura de les circumstàncies. Així doncs, i aprofitant uns dies en què Andorra és plena de visitants, Júlia ha preparat diferents activitats a algunes de les seves botigues, per a tots els gustos. El tret de sortida el dona, com no podia ser d'una altra forma, la botiga Júlia 1939.

Andorra la Vella.- Perfumeria Júlia fa 85 anys i ho celebra amb un aniversari de primera a les seves botigues. La companyia andorrana posa un cop més al client en el centre i proposa una celebració experiencial, acompanyada d’una promoció a l’altura de les circumstàncies. Així doncs, i aprofitant uns dies en què Andorra és plena de visitants, Júlia ha preparat diferents activitats a algunes de les seves botigues, per a tots els gustos. El tret de sortida el dona, com no podia ser d'una altra forma, la botiga Júlia 1939.

Aquesta botiga, situada a l'Avinguda Carlemany número 16, és el primer establiment que va obrir Júlia Bonet ara fa vuitanta-cinc anys, i que s'ha mantingut oberta fins a l'actualitat. Una botiga que, com la resta de perfumeries Júlia, encara treballa sota l'esperit avantguardista i servicial que la seva fundadora va inspirar en tot el seu equip.

Promoció 85 Aniversari

A banda de totes les activitats programades, Júlia no vol deixar passar aquesta data tan assenyalada sense brindar a tots els seus visitants un benefici únic. Perfumeria Júlia retorna la meitat de totes les compres que els clients facin durant els dies del seu 85 Aniversari. Qualsevol compra rebrà un reemborsament del 50% de l’import, en xecs de 10 euros carregats per Júlia al compte Beauty Club del client.

Els clients de qualsevol de les seves botigues d’Andorra, Espanya i compra online es podran acollir a aquest benefici en totes les seves compres fins al 24 de juny, i tindran temps fins al 30 de setembre per a bescanviar tots els xecs rebuts. Les condicions d’aquest benefici es poden consultar al web perfumeriajulia.ad o preguntant el personal de qualsevol de les botigues.

Una història d’emprenedoria i servei

Tot va començar en una petita perruqueria d’Andorra. Júlia Bonet Fité la va obrir en 1939, en els baixos de la seva pròpia casa familiar. En aquell moment Andorra era un país rural, amb limitades connexions i comunicacions. A la qual cosa cal sumar-li les dificultats pròpies de ser dona en aquella època. Tot i les adversitats, la jove Júlia va saber veure l'oportunitat i va tenir la fortalesa per a encaminar-se en un negoci visionari.

Bonet es traslladava sola a França, amb només 17 anys, per a adquirir uns pocs productes de bellesa i, en tornar a Andorra, vendre'ls entre el seu entorn pròxim de la capital andorrana. Aquests primers passos aviat van veure l'èxit, i van ser el germen de tota una vida dedicada a la bellesa. Avui dia, 85 anys després, continuem admirant la tenacitat de la fundadora de Perfumeria Júlia, el qual va fer d'ella una autèntica icona d'emprenedoria femenina i una llegenda en el món del beauty a Andorra i Espanya.

L'èxit i la llarga vida de Perfumeria Júlia no és conseqüència de l'atzar. El constant esforç i dedicació de Júlia Bonet, i actualment de la seva família, juntament amb la gran passió de tot l'equip humà que conforma la cadena, han permès a Perfumeria Júlia continuar sent el referent en la distribució selectiva de perfumeria i cosmètica a Andorra i Andorra, amb 80 botigues, i amb distribució online a França, Portugal i Itàlia.

Els 85 anys d'experiència avalen la trajectòria de Perfumeria Júlia, basada en el servei al client, l'assessorament i la incorporació de propostes exclusives en perfumeria, cosmètica i maquillatge.

Notícies relacionades