Dimarts 22 d'octubre de 2024
|
12:36 H
El cartell promocional del nou espectacle 'Sublim' del Cirque du Soleil.
El cartell promocional del nou espectacle 'Sublim' del Cirque du Soleil. (Foto: )
Empresa

Unnic ofereix paquets promocionals amb sopars i entrades per al Cirque du Soleil

Unnic llança una promoció per tal que el públic pugui gaudir de les instal·lacions de l'equipament i del nou espectacle del Cirque du Soleil. Així doncs, el centre d'oci integral d'Andorra ofereix la compra d'un pack que inclou entrades per a 'Sublim', el nou espectacle que la companyia oferirà a Andorra del 6 de juliol al 4 d'agost, i un sopar al restaurant.

Andorra la Vella.- Unnic llança una promoció per tal que el públic pugui gaudir de les instal·lacions de l'equipament i del nou espectacle del Cirque du Soleil. Així doncs, el centre d'oci integral d'Andorra ofereix la compra d'un pack que inclou entrades per a 'Sublim', el nou espectacle que la companyia oferirà a Andorra del 6 de juliol al 4 d'agost, i un sopar al restaurant.

El preu per adult entre setmana serà de 55 euros, mentre que durant el cap de setmana arribarà als 61 euros. Pel que fa al preu infantil, serà de 40 euros entre setmana i de 46 si es es tracta de dissabte o diumenge. Es tracta, doncs, d'una manera de gaudir del millor espectacle de circ del món i de la cuina més elaborada d'Andorra.

El sopar començarà a les 20 hores, de manera que tot seguit, a partir de les 22 hores, es podrà anar a veure l'espectacle de 'Sublim' del Cirque du Soleil que, novament, estarà ubicat a la carpa de l'aparcament de davant de l'edifici administratiu del Govern, a només dos minuts a peu del centre d'oci.