Divendres 18 d'octubre de 2024
|
10:54 H
Víctor Mesanza serà l'encarregat d'oferir el concert de música sanadora.
Víctor Mesanza serà l'encarregat d'oferir el concert de música sanadora. (Foto: M. S.)
Speaker's Corner

La música com a eina per connectar amb l'ànima

Utilitzar la música per entrar dins de les persones i que sigui una eina sanadora davant qualsevol daltabaix emocional. Aquest és l'objectiu principal del concert de música sanadora i vibracional que Víctor Mesanza oferirà el proper dissabte 22 de juny (19.30 hores) a l'hotel Roc Blanc en el marc del cicle Speakers'Corner. Mesanza fa més de vint anys que es dedica al món de la música, però només cinc que ofereix concerts en públic, un fet que li permet arribar a més persones i donar a conèixer el seu treball.

Andorra la Vella.- Utilitzar la música per entrar dins de les persones i que sigui una eina sanadora davant qualsevol daltabaix emocional. Aquest és l'objectiu principal del concert de música sanadora i vibracional que Víctor Mesanza oferirà el proper dissabte 22 de juny (19.30 hores) a l'hotel Roc Blanc en el marc del cicle Speakers'Corner. Mesanza fa més de vint anys que es dedica al món de la música, però només cinc que ofereix concerts en públic, un fet que li permet arribar a més persones i donar a conèixer el seu treball.

Segons exposa, la música que interpreta "és una mica diferent" de l'habitual, ja que es tracta d'una "música sanadora i dimensional" que es presenta en un concert "atípic". La idea, afegeix, és que el públic s'estiri a terra amb la llum i els ulls tancats i que "pari la seva ment i es deixi emportar per la música perquè succeeixen coses molt interessants".

En aquest sentit, indica que la resposta de cada persona és diferent, ja que "alguns arriben a plorar i altres es contenen". Tot i això, Mesonza posa en relleu que el que més li interessa com a autor és el moment posterior al concert, "quan m'expliquen les coses que han sentit" i que en alguns casos són comunes entre persones que mai abans s'han conegut.

El concert s'allarga durant una hora i només hi ha petites pauses entre cançons, les quals tenen una durada d'entre sis i vuit minuts. A l'inici no es dona cap indicació als assistents "i només explico la forma com han d'escoltar la música". Mesonza diu que la seva música es cataloga com a sanadora perquè els sons i les freqüències "creen una vibració i una reacció en el nostre cos" i, per tant, "la música sintonitza amb certes parts del cos i les restaura si és que ho necessiten", explica.

Notícies relacionades