Diumenge 08 de setembre de 2024
|
02:34 H
Unnic presenta una aplicació mòbil per a tota mena de dispositius.
Unnic presenta una aplicació mòbil per a tota mena de dispositius. (Foto: Unnic)
Empresa

El primer centre d'oci de tota la península amb aplicació pròpia

Unnic presenta 'App Unnic for you', una aplicació per gaudir d'avantatges i descomptes que posiciona el centre d'oci integral d'Andorra com el primer equipament d'aquestes característiques de tota la península que ofereix aquest servei als seus clients.

Andorra la Vella.- Unnic presenta 'App Unnic for you', una aplicació per gaudir d'avantatges i descomptes que posiciona el centre d'oci integral d'Andorra com el primer equipament d'aquestes característiques de tota la península que ofereix aquest servei als seus clients.

Així doncs, a través de l'app els usuaris poden acumular punts, augmentar de nivells i gaudir cada vegada de més privilegis. També incorpora descomptes en gastronomia, espectacles o accés a les sales VIP del recinte.

L'aplicació està disponible per a tota mena de dispositius, tant Android com iOS. Per tal d'accedir-hi, però, cal donar-se d'alta prèviament a la web d'Unnic i esperar 24 hores fins que es validin les dades. Després, només cal entrar a l'App Store o a Google Play per tal de descarregar-la i viure l'experiència d'Unnic a través del dispositiu.

Notícies relacionades