"/> "/>
Divendres 18 d'octubre de 2024
|
10:41 H
Jessica Martínez serà l’encarregada de presentar el taller sobre respiració conscient que acull aquest dissabte l’hotel Roc Blanc.
Jessica Martínez serà l’encarregada de presentar el taller sobre respiració conscient que acull aquest dissabte l’hotel Roc Blanc. (Foto: )
Speaker's Corner

Aprendre els beneficis de la respiració conscient per connectar ment, cor i cos

Conèixer i aplicar els beneficis de la respiració conscient per "treure la saviesa que tenim dins, tractar-nos amb amor, retrobar-nos amb nosaltres mateixos i revertir tots els dolors somàtics que puguem tenir". Sota aquesta premissa, l'hotel Roc Blanc acull aquest dissabte 1 de juny un taller de respiració conscient a càrrec de Jessica Martínez que té com a objectiu explicar als assistents els secrets per connectar la ment, el cos i el cor. Una sessió que s'emmarca en el cicle Speakers'Corner i que tindrà lloc entre les 11 i les 13 hores.

Andorra la Vella.- Conèixer i aplicar els beneficis de la respiració conscient per "treure la saviesa que tenim dins, tractar-nos amb amor, retrobar-nos amb nosaltres mateixos i revertir tots els dolors somàtics que puguem tenir". Sota aquesta premissa, l'hotel Roc Blanc acull aquest dissabte 1 de juny un taller de respiració conscient a càrrec de Jessica Martínez que té com a objectiu explicar als assistents els secrets per connectar la ment, el cos i el cor. Una sessió que s'emmarca en el cicle Speakers'Corner i que tindrà lloc entre les 11 i les 13 hores.

L'especialista explica que la respiració conscient "és un procés íntim que podem realitzar en qualsevol lloc o moment" i que serveix per afrontar diverses situacions que s'hagin pogut viure al llarg de la vida com "traumes" que s'arrosseguen des de petits. L'exercici, per tant, "ens ensenya a tornar al nostre centre i poder gestionar sensacions i emocions", explica. En la trobada d'aquest dissabte, la ponent es focalitzarà en la respiració de nivell 1, on es farà prendre consciència als assistents de la contracció i el bloqueig del diafragma, els quals acostumen a provocar els atacs d'ansietat.

D'aquesta manera, els exercicis de respiració conscient, afegeix, serveixen per "anar reconduint el cos" i col·locar el diafragma en l'espai correcte fins a arribar al punt que més enllà d'un exercici es converteixi en un hàbit. A banda de poder controlar atacs d'ansietat, aquest tipus de respiració també ajuda a controlar l'estrès i contribuir a l'autoconeixement de la persona.

Durant la sessió, a més, l'especialista també abordarà com la respiració conscient ajuda a controlar aspectes "emocionals" i "conduir la ment". Així, la idea és que la persona arribi a controlar sentiments com "la frustració, l'enveja, la ira o la victimització que fem de nosaltres mateixos".

La sessió comptarà amb una part teòrica i una altra més pràctica amb exercicis adreçats a tots els públics. Pels interessats que ho desitgin, encara poden reservar la seva plaça.