Diumenge 08 de setembre de 2024
|
03:13 H
El centre comercial Epizen.
El centre comercial Epizen. (Foto: ANA)
Consum

La premsa espanyola es fa ressò de l'acord entre Family Cash i Grup Pyrénées

La premsa espanyola s'ha fet ressò de la l'aterratge de la cadena espanyola d'hipermercats Family Cash a Andorra. D'aquesta manera, l'arribada a Epizen d'una de les firmes del sector que actualment registra més projecció a Espanya i líder amb preus assequibles segons l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) s'ha publicat al diari valencià Levante i al mitjà espanyol Expansión, a Foodretail, a la revista Aral, entre altres capceleres de l'estat veí del sud, tot informant que el nou supermercat obrirà les portes el mes d'agost vinent després que s'hagi segellat un acord amb Grup Pyrénées i la cadena d'hipermercats fundada per la família Canet Ferrero per obrir el seu primer establiment fora de territori espanyol.

Andorra la Vella.- L'aterratge de la cadena espanyola d'hipermercats Family Cash a Andorra ha generat ressò a diversos mitjans de comunicació espanyols. D'aquesta manera, l'arribada a Epizen d'una de les firmes del sector que actualment registra més projecció a Espanya i líder amb preus assequibles segons l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) s'ha publicat al diari valencià Levante i al mitjà espanyol Expansión, al diari ABC, a les revistes Foodretail i Aral, entre altres capceleres de l'estat veí del sud, tot informant que el nou supermercat obrirà les portes el mes d'agost vinent després que s'hagi segellat un acord amb Grup Pyrénées i la cadena d'hipermercats fundada per la família Canet Ferrero per obrir el seu primer establiment fora de territori espanyol.

Cal recordar que la marca que actualment ocupa part de la primera i la segona planta del centre comercial Epizen tancarà diumenge 2 de juny. Els treballs d'adequació dels diferents espais al format comercial de Family Cash suposaran una reforma en la zona de caixes per fer-les més accessibles per al client, així com l'adaptació de part de les instal·lacions i equipaments com les zones de refrigeració o la fleca, que es dotarà d'una cafeteria. En només 10 anys, Family Cash compta amb més de 40 establiments repartits per tota la geografia espanyola i gairebé 4.000 professionals, de manera que s'ha convertit en un operador de referència a Espanya. Tot plegat, treballant sota una filosofia que la mateixa organització denomina com 'les 3P': producte, preu i proximitat.

Notícies relacionades