En la gala celebrada aquest dimarts a València del lliurament anual de les estrelles Michelin, Andorra es va emportar la seva primera Estrella Michelin per al restaurant gastronòmic Ibaya situat en el Sport Hotel Hermitage & Spa.
Jordi Grau, xef executiu del resort aconsegueix així la seva primera estrella amb l'assessorament de Francis Paniego que ja compta amb 4 estrelles en total, 2 el seu restaurant Echaurren de Ezcaray, La Rioja, 1 en el restaurant de l'hotel Marqués de Riscal i la 4 a l'Ibaya. Jordi Grau de 30 anys es va reincorporar a Sport Hotel Hermitage & Spa l'octubre del 2019 havent passat anteriorment per restaurants com el Tickets de Barcelona d'Albert Adrià o el Lio d'Eivissa.
En el restaurant Ibaya s'ofereixen 2 menús degustació amb tradició i innovació amb una simbiosi de les cuines andorrana i de La Rioja que es pot degustar de dimarts a dissabte per a sopar i el cap de setmana també a l'hora de dinar.