Roca&Ribes Andorra organitza tallers de cuina. El d'aquesta setmana ha anat a càrrec de la nutricionista Marta Pons i ha girat al voltant de les verdures. El taller ha comptat amb la col·laboració de l'empresa Biocoop que ha proporcionat els productes que s'han utilitzar per a cuinar. La propera trobada serà amb el xef amb estrella Michelin, Jordi Llobet, que ensenyarà a cuinar el sushi. Serà el 26 de març i cal inscriure's perquè les places són limitades (https://www.rocaribes.com/event/taller-cuina-sushis-jordi-llobet).
Jordi Llobet ha participat en múltiples campionats de prestigi internacional, ha aconseguit el segon premi al 'Millor Jove Cuiner d’Espanya' l’any 2008, i ha col·laborat en diverses ocasions amb xefs del prestigi dels bascos Martín Berasategui i Juan Mari Arzak. Actualment és el xef del restaurant L’Ó de Sant Fruitós de Bages (Món Sant Benet), guardonat des de 2013 amb una estrella Michelin.