La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) continua la seva projecció internacional amb la integració a l'Organització Internacional d’Empleadors (OIE) i continua, d'aquesta manera, la seva projecció internacional. L'OIE és una entitat amb seu a Ginebra (Suïssa), que acull més de 150 patronals dels cinc continents, el que la converteix en la xarxa del sector privat més important del món.
Aquesta mateixa setmana, la delegació de la CEA ha assistit per primera vegada –en qualitat de membre– a l’assemblea general de la Unió Europea de l'Artesanat i Petites i Mitjanes Empreses (UEAPME). La presidenta de l’entitat, Ulrike Rabmer-Koller, ha estat l’encarregada de donar la benvinguda al president de la patronal andorrana, Gerard Cadena. La CEA va ser admesa com a membre de ple dret en aquesta entitat europea, el mes d’agost, i ha estat amb motiu de l’assemblea general, que ha aprofitat per començar a establir relacions amb la resta de membres de l’organització i presentar-se formalment.
En aquesta reunió, a més, s'ha acordat el canvi del nom de l'associació europea que ara passarà a denominar-se SME united (small and medium-sized enterprises united). Posteriorment s'ha dut a terme una roda de premsa de presentació de la nova identitat corporativa, amb la presència dels països membres. Una presentació que ha comptat amb la intervenció del president del Consell Econòmic i Social de la Unió Europea (EESC), Luca Jahier.
Aquesta organització empresarial representa els interessos de les pimes i autònoms europeus amb seu a Brussel·les. Es tracta d’un interlocutor social europeu amb molt reconeixement. Representa més de dotze milions d’empreses que donen ocupació a 55 milions de persones de 35 països europeus. La integració de la CEA en aquest organisme ha d’ajudar les empreses del país a guanyar visibilitat a nivell europeu i a facilitar l’establiment de relacions amb altres firmes europees.