La pastisseria francesa, la més famosa del món, resorgeix a Andorra. Després de l'arribada de pastissers a centres comercials com Pyrénées i el Super U (antic Escale) ara s'hi ha afegit Vincent Guerlais, un famós professional originari de Nantes, així com la mànager general Océane Rousseau amb Muse, un local situat a les galeries Plaza d'Andorra la Vella.
A banda de pastisseria, és saló de té, proposa un forfet per esmorzar i plats per dinar, a més de terrassa. Muse només treballa amb primeres marques, amb artesans i amb productes naturals. Ofereixen també capses de bombons o 'macarons' per regalar, amb presentacions acurades, perquè l’embolcall també és important. Un dels seus productes estrella és una capsa per emportar-se de viatge. Així mateix, proposen melmelades artesanals i mel de qualitat, així com una àmplia gamma de tes. El mestre xocolater elabora pastissos de casament i aniversari i les piràmides de 'macarons'. El 14 de juliol a la recepció de la festa nacional francesa a l'ambaixada d'aquest país va presentar una torre Eiffel feta amb 'macarons'.
Océane Rousseau és una apassionada de la seva feina i parla amb il·lusió d'una xocolata d'Indonèsia amb un 75 % de cacao o del cafè bio de La Brasilera que es pot tastar en el seu ampli local decorat amb molt de gust. Muse ja col·labora amb diversos restaurants del país i fa càterings per festes d'aniversari o per altres celebracions.