Aragón Open Data segueix treballant en línies de col·laboració amb diferents organitzacions per donar a conèixer el potencial de l'eina pública aragonesa. Amb aquest objectiu, ha tingut lloc una trobada amb organitzacions i empreses del Principat d'Andorra, entre les quals es trobaven la Universitat d'Andorra, Actua Tech, Andorra Telecom i FEDA.
Durant la cita s'ha repassat la trajectòria de la plataforma des del seu naixement el 2012 i la seva posada en marxa com a web el 2013. L'actualitat passa per temes relacionats amb el funcionament, estructures, utilitats, reptes i la tecnologia que permeten oferir al portal de dades obertes del Govern d'Aragó a qualsevol interessat.
Es van comentar a més diferents aspectes sobre dades de mobilitat, transports, habitatge, telecomunicacions i les seves possibilitats d'ús i explotació en entorns de 'bigdata' per facilitar el seu ús per part dels ciutadans, així com el marc legal i normatiu de l'entorn d'Aragón Open Data.
L'Esquema d'Informació Interoperable d'Aragó (EI2A) ha cobrat especial importància a la reunió com un instrument que està permetent millorar la interpretació, manteniment i explotació de les dades disponibles. També s'ha aprofitat per explicar diferents serveis generats en el marc de les dades obertes que permeten millorar l'ús i difusió de les dades disponibles.
Entre aquests serveis es troben l'Aragopedia, el Pressupost o l'Open Analytics Data. La primera es tracta d'un cercador que ofereix dades estadístiques de l'administració local provinents de l'Institut Aragonès d'Estadística (IAEST).
El pressupost facilita la interpretació i comparació de les xifres econòmiques pressupostàries del Govern d'Aragó a través de visualitzacions i gràfics comparatius. Més de 25 organitzacions reutilitzen el codi de l'aplicació per donar a conèixer els seus pressupostos.
Finalment, l'Open Analytics Data és una eina que ofereix algunes estadístiques d'ús dels portals més importants del Govern d'Aragó. Aquest servei mostra de manera pública les dades més útils pel que fa a la interacció de la ciutadania amb les webs institucionals i aporta de manera senzilla el seu ús, accés i impacte.
La trobada a Andorra ha generat debat sobre l'actualitat dels portals de dades obertes i el model de servei d'Aragón Open Data entre els assistents. El conjunt del projecte d'Aragón Open Data és cofinançat per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).