Divendres 17 de maig de 2024
|
09:37 H
La sabateria de Pyrénées Andorra mostra la seva col·lecció de primavera i estiu
La sabateria de Pyrénées Andorra mostra la seva col·lecció de primavera i estiu (Foto: Redacció)
Les darreres tendències en moda estan exposades a Pyrénées Andorra
Les darreres tendències en moda estan exposades a Pyrénées Andorra (Foto: Redacció)
Les joies són una aposta guanyadora en el Dia de la Mare
Les joies són una aposta guanyadora en el Dia de la Mare (Foto: Redacció)
La secció d'alimentació de Pyrénées Andorra disposa d'una àmplia selecció de productes gurmet
La secció d'alimentació de Pyrénées Andorra disposa d'una àmplia selecció de productes gurmet (Foto: Redacció)
Els productes de bellesa es troben entre els regals més sol·licitats
Els productes de bellesa es troben entre els regals més sol·licitats (Foto: Redacció)
La secció de perfumeria i parafarmàcia de Pyrénées Andorra conté les últimes novetats en productes de bellesa
La secció de perfumeria i parafarmàcia de Pyrénées Andorra conté les últimes novetats en productes de bellesa (Foto: Pyrénées Andorra)
Consum

Andorra la Vella.- S’acosta el primer diumenge d’aquest mes de maig, un dia que alguns ja tenen marcat en vermell al calendari. Aquest 5 de maig se celebra el Dia de la Mare, una jornada que esdevé una oportunitat per reflexionar sobre el sacrifici, la dedicació, el compromís, el desinterès i l’amor incondicional que les mares donen cap als seus i, més en concret, cap als fills.

Tot i que no cal esperar al Dia de la Mare per reconèixer tots aquests valors que les mares transmeten, no està de menys sorprendre-la amb un regal únic i significatiu que la faci sentir especial.

Per a les mares que els agrada vestir amb les darreres tendències en moda i calçat i tenint en compte que ben aviat canviarem la roba d’abric per una de més lleugera, un conjunt de roba amb colors primaverals de la firma Weekend Max Mara o Boss és un encert segur. Ambdues firmes ofereixen un aire d’elegància, estil i comoditat que són ideals per a qualsevol ocasió. Dins el sector de la moda, el calçat és un dels complements estrella. En aquest cas, les sabates Alohas o Calce ofereixen un disseny elegant i contemporani que combinen a la perfecció tant amb un look casual pel dia a dia com per un estil més sofisticat. Amb tot, les dues firmes són sinònim de comoditat, confort i qualitat.

Les joies són una altra opció que mai falla. En aquest sector, la firma Nach assenyala la diferència entre les altres marques d’alta joieria. La reconeixerem per les seves peces de porcellana fetes i pintades a mà amb originals dissenys d’animals. Una altra aposta segura és PDEPAOLA. Les seves joies són una petita obra d’art que reflecteixen la bellesa i la individualitat de qui la porta.

Els productes de bellesa també poden incloure’s en la llista de possibles regals pel Dia de la Mare. Un d’ells és tonificador corporal de microcorrents Foreo BEAR 2 que es presenta com l’únic producte que ofereix una solució real per a la cel·lulitis i la pell flàccida. Un dispositiu que tonifica i reafirma la pell de les cuixes, abdominals, natges i braços. L’altra alternativa és el mini kit de manicura semipermanent de Le Mini Macaron que presenta un ampli assortit de colors per lluir unes ungles perfectes.

I el detall que no falla mai i pot ser un complement de totes les possibilitats presentades és la típica capsa de bombons. La vermella de Maxim’s és un imprescindible en un dia com aquest. I és que és la forma més dolça de dir-li a la mare com n’és d’especial i lcom n’és d’important tenir-la ben aprop.

Notícies relacionades