Divendres 17 de maig de 2024
|
13:17 H
Els presidents d'Unnic i del MoraBanc Andorra, Marc Martos i Gorka Aixàs.
Els presidents d'Unnic i del MoraBanc Andorra, Marc Martos i Gorka Aixàs. (Foto: Unnic)
Empresa

Unnic tanca un acord de patrocini amb el MoraBanc Andorra

Unnic, el centre d'oci integral d'Andorra, fa una aposta clara pel projecte del MoraBanc Andorra i recolza l'entitat mitjançant un acord de patrocini en el tram final de la temporada, un moment decisiu per aconseguir els objectius fixats pels tricolors.

Andorra la Vella.- Unnic, el centre d'oci integral d'Andorra, fa una aposta clara pel projecte del MoraBanc Andorra i recolza l'entitat mitjançant un acord de patrocini en el tram final de la temporada, un moment decisiu per aconseguir els objectius fixats pels tricolors. Els presidents de les dues entitats, Marc Martos i Gorka Aixàs, han presentat aquesta setmana l'acord sobre la pista de la Bombonera.

Així doncs, Unnic mostrarà la seva imatge en un dels suports més visibles del pavelló com són els protectors frontals de cistella, un suport exclusiu i d'àmplia visibilitat tant per als assistents a la BMB com per a les retransmissions televisives.

El centre d'oci no només tindrà presència als protectors de cistella, sinó que gaudirà de minuts de LED, tant a TV com a Contra Utv, animacions a pista per promocionar la millor oferta lúdica del Principat i posarà nom a la Fan Zone prèvia als partits que resten a Andorra fins a finalitzar la temporada.

Per últim, el darrer partit de la temporada, davant el Valencia Basket, serà patrocinat per Unnic. Un partit on el centre d'oci té preparades un seguit de sorpreses que es podran veure properament.

Paral·lelament, els assistents als últims partits de la temporada 2023-2024 poden recollir a l'accés del pavelló un flyer amb un descompte especial per gaudir de l'àmplia oferta gastronòmica d'Unnic.

Notícies relacionades