Divendres 17 de maig de 2024
|
13:26 H
L'empresari i CEO d'Agyligym, Jesús Medrano.
L'empresari i CEO d'Agyligym, Jesús Medrano. (Foto: E. M.)
Speaker's Corner

Mantenir el cos actiu per millorar la productivitat: la relació entre el treball i l'esport

Des de l'inici de l'existència, s'ha valorat l'esport com una disciplina per millorar l'aspecte físic i sentir-se bé amb un mateix.

Escaldes-Engordany.- Des de l'inici de l'existència, s'ha valorat l'esport com una disciplina per millorar l'aspecte físic i sentir-se bé amb un mateix. En la societat actual, però, la qual està marcada pel treball en oficina o el teletreball, s'ha iniciat a difondre els beneficis que té l'activitat física en l'àmbit mental com la reducció de l'ansietat, l'estrès o la millora de la productivitat. De fet, arran de la seva experiència, l'empresari i CEO d'Agyligym, Jesús Medrano, ha demostrat la concordança entre l'esport i l'emprenedoria durant la xerrada 'Esport i productivitat en l'emprenedoria' inclosa en el marc de conferències Speakers'Corner que organitza periòdicament l'hotel Roc Blanc.

"Tinc un treball que em demana estar assegut ben bé la jornada completa, i abans d'iniciar una rutina al gimnàs, patia de molts problemes de salut mental" explica. Així doncs, Medrano va veure resultats molt positius en implementar l'exercici físic al seu dia a dia i el va sorprendre l'increment en el rendiment que va experimentar en poc temps. "Molts emprenedors es pensen que la productivitat es basa a sobrecarregar el cap i estar tot el dia pensant" revela, incidint en la importància de tenir una bona connexió entre la ment i el cos. Quan estàs més còmode amb tu mateix després de córrer, fer càrdio, anar al gimnàs, entre d'altres, hi ha un increment cap a la qualitat de la feina que es du a terme.

A causa de la pandèmia de la Covid-19, s'ha posat de moda el teletreball, una tècnica que "la gent es pensa que et dona més tranquil·litat o llibertat, i és tot el contrari". L'expert ha vist una constant en el pensament sense desconnexió en els clients que posen en pràctica aquest sistema de treball. "És un molt bon moment per poder començar una rutina d'esport" anima, assenyalant els beneficis presents i a futur que promouen un estil de vida actiu i saludable.